Bayern München kohtaa keskiviikkona Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä ottelussa vieraskentällä Arsenalin. Vaikka puolustava mestari on marssinut tälläkin kaudella suvereenisti voitosta voittoon, varoittaa baijerilaisten kapteeni Philipp Lahm joukkuettaan Arsenalin keskikentän taiturista Mesut Özilistä.

Lahmin mukaan Saksan maajoukkueen pelinrakentaja Özil on valmis rankaisemaan Bayernia, mikäli häntä ei oteta vakavasti. Özilin viimeaikainen vire on ollut melko vaisu, mutta liikaa tilaa hänelle ei saa antaa.

– Monet Bayern-pelaajat tietävät tarkkaan, mihin Mesut kykenee. Hän on ollut yksi maailman parhaista keskikentän keskustan pelaajista jo vuosien ajan, Lahm ylistää Goal.comin haastattelussa.

– Hän näkee syöttölinjoja ja tiloja, joita vain harvat pelaajat maailmassa näkevät. Hän on hyvin älykäs pelaaja. Vaikka hän ei ehkä olekaan parhaassa vireessään, hänelle ei voi antaa aikaa ja tilaa pallossa, koska sillä sekunnilla kun hän löytää sen syöttölinjan, meitä rangaistaan heti, Lahm varoittaa.