Valioliigan kärkitaisto tasoittui entisestään, kun Chelsea jäi 1-1-tasapeliin West Bromwichin vieraana. Chelsea näytti jo olevan matkalla kohti vierasvoittoa Branislav Ivanovicin maalilla, mutta Victor Anichebe puski kotijoukkueen tasoihin vain muutamaa minuuttia ennen täyttä aikaa.

Chelsean valmentaja Jose Mourinho ei pelaajiensa päätä silittelyt voiton valuttua käsistä. Portugalilainen epäili suojattiensa asenteen notkahtaneen varhaisen johtomaalin jälkeen.

– Jos West Bromwich olisi tehnyt pelin ensimmäisen maalin, olisimme voineet voittaa ottelun. Nyt hyökkäävät pelaajat lopettivat pelaamisen. Vastustaja sai siitä hyvänolontunteen ja rohkeutta hyökätä, Mourinho selvittää goal.com-sivustolla.

– Samaan aikaan puolustus vetäytyi liiaksi ja annoimme West Bromwichille pallonhallinnan. Sellainen ei ole meidän omaa peliämme.

Mestarivalmentaja oli hyvin tyytymätön pelaajiensa asenteeseen, sillä hukkasihan Chelsea mahdollisuuden karata neljän pisteen johtoon sarjassa.

– Luulen, että pelaajiltani puuttuu luonnetta. Emme saa hyväksyä sitä, että vastustaja painostaa ja pakottaa meidät pelaamaan niin kauan omassa kenttäpäädyssämme. 60 minuutin ajan kentällä oli vain yksi joukkue, mutta emme osanneet tappaa peliä, Mourinho nurisi.