Galatasarayta nykyään luotsaava entinen Manchester City -luotsi Roberto Mancini heittää paineet vastustajalle Mestarien liigan pudotuspelikamppailun alla.

– Chelsealla on 80 prosentin mahdollisuus edetä jatkoon. Heillä on fantastisia pelaajia, jotka ovat tottuneet tällaisiin peleihin, Mancini kommentoi BBC:lle.

– Heillä on todella hyviä pelaajia, jotka pystyvät muuttamaan pelin kulun millä tahansa hetkellä, italialainen ottaa todellakin altavastaajan roolin omakseen.

Chelsean kiusana on etenkin seuran ex-hyökkääjä Didier Drogba, joka johtaa nykyään Galatasarayn hyökkäystä. Toinen Chelsea-luotsille Jose Mourinholle hyvin tuttu pelaaja on Galatasarayn keskikenttämies Wesley Sneijder. Miehet olivat yhtäaikaa Inter Milanissa ja voittivat mm. Mestarien liigan keväällä 2010. Drogba oli puolestaan Mourinhon hankinta Chelseaan vuonna 2004.

– Tarvitsimme Didierilta ja Wesleyltä erittäin hyviä esityksiä. Heillä on hyvä suhde (Mourinhoon), mutta huomenna 90 minuutin ajan he ovat vihollisia. Pelin jälkeen he voivat mennä illalliselle, mutta heidän pitäisi antaa itsestään yli 100 prosenttia, Mancini kommentoi pelaajiaan.

Avausosa pelataan keskiviikkona Turkissa ja parin viikosta ottelupari ratkaistaan Lontoossa.