Joel Pohjanpalo iski avausmaalinsa Saksassa perjantaina. Suomalaishyökkääjä teki edustamansa VfR Aalenin 1-1-tasoitusmaalin 34. minuutilla Erzgebirge Auea vastaan Saksan 2. Bundesliigan kevätkauden ensimmäisessä ottelussa.

Maali oli Pohjanpalolle ensimmäinen seurassa ja ensimmäinen Saksan kentillä. Suomalainen siirtyi seuraan loppukesästä. Hän kärsi aluksi loukkaantumisesta, mutta debytoi vaihtopelaajana lokakuussa kuntouduttuaan. Askel askeeleelta miehen rooli on kasavanut ja nyt hän oli toista kertaa avauksessa.

Pohjanpalo pelaa seurassa lainalla Bayer Leverkusenista, joka on puolestaan lainannut pelaajan kauden loppuun saakka HJK:sta. Sopimus sisältää osto-option kauden päätteeksi.

(Päivitys klo 20.20. Ottelun on tuloksessa 1-1 tauolla. Toinen puoliaika on vielä pelaamatta)