Espanjan La Ligan sunnuntaisessa häntäpään kamppailussa Osasunan ja Getafen välillä kovinta kiirettä on pitänyt joukkueen lääkintähenkilöstöllä.

Ottelussa koettiin uskomaton loukkaantumissuma, sillä peräti neljä pelaajaa joutui jättämään kentän saamansa kolhun takia. Vaihdot nähtiin juuri ennen ensimmäisen jakson päättymistä 40. ja 44. peliminuutin välillä.

Kotijoukkue Osasunalta vaihtoon saateltiin joukkueen kapteeni Patxi Puñal (41. peliminuutti) ja toinen keskikenttäpelaaja Miguel de las Cuevas (44.). Getafelta kentän joutuivat jättämään romanialaishyökkääjä Ciprian Marica (40.) ja keskuspuolustaja Rafa (43.)

Ottelu on vielä kesken. Toisen puoliajan alkaessa Osasuna johtaa peliä maalein 1-0. Joukkueen maalista vastasi kärkimies Oriol Riera.