Maalitykki Luis Suarez rakastaa elämäänsä Liverpoolissa. Näin ainakin, jos on uskominen maanmiestä Edinson Cavania.

Uruguaylaisen ympärillä velloivat raskaat siirtohuhut vielä viime kesänä. Moni povasi tuolloin, ettei maaliahne hyökkääjä jatkaisi enää kovin kauan samoissa maisemissa. Suarez laittoi kuitenkin jo ennen joulua nimensä uuteen sopimukseen.

– Juttelen Luisin kanssa useimpina viikkoina – ja hän rakastaa elämää Liverpoolissa, PSG-kärki Cavani tokaisi Daily Express -lehden mukaan.

– Kun juttelen hänen kanssaan nyt, kuulostaa hän eri mieheltä kuin viime kaudella. Hänen äänestään voi kuulla onnellisuuden verrattuna viime kauteen.

Yksi syy Suarezin tyytyväisyyteen on varmasti hänen hieno maalien rikastama kautensa. Toinen, ja ehkä vielä tärkeämpi syy, on Liverpoolin varsin vakuuttava nykyvire.

– Hän on aina rakastanut Liverpoolia. Asiat Englanissa eivät ole kuitenkaan menneet aina hyvin hänellä. Hän kertoi minulle, kuinka nöyrästi suhtautui siihen, miten seura ja fanit seisoivat hänen takanaan.

Cavanin mukaan Suarezin siirtotoiveiden taustalla on ollut vain halu menestyä.

– Hän halusi vain olla joukkueessa, joka vastaa hänen kunnianhimoaan. Jossa hän voisi pelata Mestarien liigaa ja pystyisi kilpailemaan isoista pysteistä.

– Nyt Liverpool on tuossa asemassa ja hän on iloinen jäädessään seuraan, Cavani ynnäsi yhteen.

27-vuotias Suarez on tehnyt tällä kaudella jo komeat 23 valioliigamaalia.