Pikkuhuuhkajat aloittavat valmistautumisen kevään EM-karsintaotteluihin Seinäjoella tällä viikolla pelattavassa Komia-turnauksessa. Joukkue esiintyy ensimmäistä kertaa uuden valmentajan Tommi Kautosen alaisuudessa. Miehistössä isossa roolissa oleva HJK:n keskikenttäpelaaja Robin Lod odottaa pelejä täynnä intoa.

– On aina jännä nähdä mitä uusi valmentaja tuo tullessaan. En ole ikinä ollut Kautosen valmennettavana, ja se lisää mielenkiintoa. Muutamat uudet pelaajat pitävät varmasti myös mielen virkeänä, Lod kertoo OrsaSportin kotisivuilla.

– Aloitamme valmistumisen Komia-turnauksessa niin kuin viime vuonnakin. Viime vuonna kolme peliä tuntui hieman liialta, mutta tänä vuonna viikko treeniä ja kaksi peliä tuntuu ainakin etukäteen paremmalta.

Pikkuhuuhkajat kohtaavat ensimmäisessä pelissään Espanjasta saapuvan haastajoukkueen Katalonia XI:n. Edessä lienee arvoituksellinen kokoonpano.

– Espanjalaisista ei ole mitään tietoa ja siksi valmistautuminen on hankalaa. Olen käsittänyt, että joukkueessa on hyviä pelaajia antamassa näyttöjä suomalaisille seuroille, Lod arvioi näkemyksiään torstain vastustajasta.