Mestarien liiga palaa tiistai-iltana talvitauolta. Heti vuoden 2014 ensimmäisenä otteluiltana kyntensä pääsee näyttämään ainoa kilpailussa yhä mukana oleva suomalainen, Bayer Leverkusenin valmentaja Sami Hyypiä.

Bundesliigassa yhä sijalla kaksi oleva, mutta viime aikoina vaisusti suoriutunut Leverkusen saa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella vastaansa ranskalaisen rahaseuran Paris Saint Germainin. Hyypiä tietää, että joukkueen menestys vaatii täydellistä onnistumista.

– Meidän täytyy pelata äärirajoilla ja yltää sataprosenttiseen suoritukseen. Meidän mahdollisuutemme on joukkuepelissä, Hyypiä painotti ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa.

PSG joutuu otteluun ilman loukkaantunutta uruguaylaishyökkääjäänsä Edinson Cavania, mutta tähtiä riittää silti aina Thiago Silvasta Zlatan Ibrahimoviciin. Etenkin ruotsalaisen supertähden varalta on Leverkusenin oltava varuillaan.

– Ibrahimovic voi tehdä maaleja täysin tyhjästä, Hyypiä varoittaa suojattejaan.

Bayer Leverkusen pääsee otteluun lähes parhaalla kokoonpanollaan. Nuori Emre Can on pelikiellossa ja Stefan Reinartz vasta toipumassa loukkaantumisestaan, mutta hänkin voi ehtiä pelikuntoon. Ottelu loppuunmyydyllä BayArenalla alkaa klo 21.45.