Bayern München on karannut Saksan Bundesliigassa jo täysin ylivoimaiselle 16 pisteen karkumatkalle. Joukkue on voittanut nyt 13 bundesliigapeliä putkeen eikä ole hävinnyt 46 otteluun.

Bundesliiga-otteluissa alkaa ymmärrettävästi olla arkinen maku ja vain Mestarien liigan ottelut saavat Baijerissa veden kielelle. Bayern Münchenin valmentaja Pep Guardiola ottikin käyttöön gastronomisen verbaliikan sunnuntai-iltapäivän Hannover-ottelua odotellessa.

– Mestarien liiga on kuin hyvä ateria tasokkaassa ravintolassa. Bundesliiga on kuin arkinen pizza tai hampurilainen, Guardiola luonnehti ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa.

Sunnuntain vastustajan Hannoverin leirissä Bayern-luotsin ruokavertaukset otetaan mielihyvin vastaan. Ehkä Pohjois-Saksassa osataan heittää kärpänen juuri Guardiolan keittolautaselle.

– Valmistamme paraikaa pizzaa ja hampurilaisia. Ainekset päätämme me.

– Teemme pizzasta erityisen tulista ja lisäämme hampurilaiseen majoneesia, jotta se sulaisi Bayernin vatsoissa mahdollisimman huonosti, Hannoverin turkkilainen valmentaja Tayfun Korkut sanailee Bundesliigan virallisilla kotisivuilla.

Ottelu Hannoverin ja Bayern Münchenin välillä alkaa sunnuntaina klo 18.30