Manchester Unitedin Wayne Rooney haaveilee edelleen Mestarien liigan voittamisesta. Kerranhan englantilainen on päässyt jo kannua nostelemaan.

Rooney laittoi nimensä jatkosopimukseen, joka pitää miehen Old Traffordilla vielä seuraavat viisi ja puoli vuotta. Tiistai-iltana Rooneyn on jatkettava työtään, kun vastaan asettuu Olympiakos.

– Sitä haluaa aina voittaa Mestarien liigan ja yksi ei koskaan riitä. Etenkään tässä seurassa, Rooney veisteli The Telegraphin mukaan.

– On jatkettava yritystä päästä näihin finaaleihin, koska fiilis on mahtava, kun voittaa pystin.

ManU:n asema Valioliigassa on hankalassa Mestarien liigan kannalta, joten joukkue ei välttämättä ole edes mukana kilpailussa ensi vuonna. Tai sitten menestystä olisi tultava juuri tämän vuoden kilpailussa, jotta paikka pysyisi auki seuralle.

– Haluan jäädä muistetuksi voittajana. Jokainen pelaaja haluaa voittaa, enkä ole siinä erilainen. Olen kasvanut koko ikäni haluen voittaa pokaaleita, Rooney kertasi.

– Unitedissa meillä on tavoitteena voittaa pokaaleja, ja sen mukaan sinut tullaan arvioimaan, kun ura päättyy. Tässä ei ole kyse vain minusta vaan koko seurasta, Rooney summasi.