Real Madrid marssitti vaivatta Schalken yli Mestarien liigan puolivälieriin. Pelkkää juhlaa ei tiistai-illan toinen osaottelu silti ollut, sillä Real menetti loppukauden ajaksi sairastuvalle läpimurtokauttaan pelaavan Jesé Rodríguezin.

21-vuotiaan Jesén polven ristisidevamma syntyi kaksintaistelussa Schalken 20-vuotiasta laitapuolustajaa Sead Kolasinacia vastaan. Espanjalaislehdistö tylyttikin Kolasinacia armotta ottelun jälkeen. Bild koosti tuomiot yhteen.

– Kolasinacin pitäisi pelata rugbya. Hän jyräsi Jesén kuin linja-auto, El Mundo kirjoitti.

– Jalkapallokaapiksi pukeutunut puupää säntäsi Jesén kimppuun kuin norsu posliinikaupassa, ABC-lehti säesti.

Jo Bosnia-Hertsegovinan A-maajoukkueeseenkin noussut Kolasinac ei saanut tilanteesta varoitusta, mutta espanjalaismediassa miehelle vaaditaan pelikieltoa UEFA:n toimesta.

– Kolasinac tuli Jesén päälle kuin tavarajuna. Hän on kuin kivi. 20 vuotta sekä 85 kiloa lihasta ja hormoneja. UEFA:n täytyy langettaa hänelle pelikielto, jotta muut näkevät, että teoistaan pitää maksaa, AS:n toimituksessa pohdittiin.

Sead Kolasinac itse pahoitteli tapahtunutta sosiaalisessa mediassa ja toivotti Jesélle pikaista paranemista niin Facebookin kuin Twitterinkin kautta: