Borussia Dortmundin 23-vuotias keskikenttäpelaaja Ilkay Gündogan on liitetty koko kauden ajan sitkeästi eläneissä huhuissa La Ligan mahtiseura FC Barcelonaan. Huhut saivat tällä viikolla uutta pontta, kun Barcelonan joukkueen lääkäri Ricard Pruna suoritti Saksan maajoukkuepelaajalle lääkärintarkastuksen Saksan maaperällä.

Tarkastuksen tulokset näyttävät kuitenkin sen verran lannistavilta, että Barcelona saattaa lopulta vetäytyä kaupoista. Gündogania ovat vaivanneet koko kauden ajan sitkeät selkävaivat. Paikoiltaan luiskahtaneen selän välilevyn aiheuttamien ongelmien takia mies ei ole pelannut peliäkään yli seitsemään kuukauteen.

Mundo Deportivon mukaan Barcelonan urheilutoimenjohtaja Andoni Zubizarreta ei vaikuta innostuneelta ottamaan tarpeetonta riskiä Gündoganin palkkaamisen suhteen, mikäli tämän toipumisesta täyteen kuntoon ei ole mitään takeita.

Ilkay Gündogan pelasi upean viime kauden Mestarien liigan finaaliin edenneen Dortmundin paidassa. Miehen sopimus kattaa enää ensi kauden ja hänestä tulikin viime kesän ja syksyn aikana yksi siirtomarkkinoiden kuumimmista nimistä.

Selkävaivojen vesittämä kausi on kuitenkin johdattanut taiturin tyystin pois valokiilasta. Suurella todennäköisyydellä myös MM-kisat jäävät Gündoganilta väliin.