Keskiviikkona jatkosopimuksen Bayern Münchenin kanssa solminut Arjen Robben on ajoittain hankalan pelaajan maineessa. Hollantilaisen valmentajana toimiva Pep Guardiola viittaa moisille väitteille kintaalla ja kertoo Robbenin hyväksyvän mukisematta roolin kuin roolin. Jopa miehen kotona on vaikeampi perustella peluutuspäätöksiä.

– Vaimoni on hankalampi kuin Robben. Cristina motkottaa silloin tällöin taktisista päätöksistäni. Hän vaatii minua heittämään kentälle samat pelaajat, jotka ovat voittaneet edellisen ottelun. On vaikeampaa perustella vaimolleni rotaatiosysteemiä kuin kertoa Arjenille hänen olevan tänään penkkimies, Guardiola kertoi Audio Annual Reportin haastattelussa Mundo Deportivon mukaan.

Valmentajaurallaan jo lähes kaiken voittaneen ja Bayernin kanssa voitosta voittoon marssivan Guardiolan mielestä on tärkeää, että jalkapallo on läsnä myös perheen arjessa.

– On mahdotonta tehdä jyrkkää eroa työn ja perheen välille. Joka väittää toisin, ei ole uskottava, Guardiola jatkaa.

– Kotona en kuitenkaan ole valmentaja enkä manageri. Vaimoni ja minä teemme päätökset yhdessä. Opin hyvin nopeasti, että harmonia on tärkeää, mestariluotsi muistuttaa.