Hollantilaistaituri Arjen Robben on allekirjoittanut kahden vuoden jatkosopimuksen viime kauden triplamestariseura Bayern Münchenin kanssa. Uusi sopimus pitää 30-vuotiaan laitahyökkääjän seurassa kesään 2017 saakka.

– Olen iloinen siitä, että sopimus on nyt allekirjoitettu ja voin tavoitella Bayernissa lisää mestaruuksia. Minulla on meneillään viides vuosi Münchenissä ja sen päälle tulee vielä kolme lisää. Parempaa merkkiä minun ja perheeni viihtyvyydestä täällä ei olekaan, Robben kommentoi Bayern Münchenin kotisivuilla.

Robben on ampunut tällä kaudella Bayern Münchenille kymmenen maalia Bundesliigassa ja kolme Mestarien liigassa. Hollantilainen ratkaisi maalillaan Mestarien liiga -finaalin Borussia Dortmundia vastaan viime keväänä.

– Olemme onnellisia solmittuamme Arjenin kanssa jatkosopimuksen. Hän on mahtava jalkapalloilija, joka osoitti tärkeytensä Bayernille kevään finaalissa Wembleyllä. Hän on tärkeä kulmakivi joukkueessamme, seuran johtokunnan puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge ylisti.