Bayern München johtaa Saksan Bundesliigaa ylivoimaisella 19 pisteen erolla ja on suurin suosikki voittamaan myös Mestarien liigan. Kriitikot ovatkin jo äänekkäästi ehtineet väittää Saksan kansallista pääsarjaa aivan liian tylsäksi.

Bayern Münchenin johtokunnan puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge ei kuitenkaan pyytele seuran dominanssia anteeksi:

– En muista, että kukaan olisi pyytänyt Sotshissa ylivoimaisia saksalaisia kelkkailijoita ajamaan hitaammin tai laittamaan kelkkoihinsa huonompia jalaksia, jotta kilpailu pysyisi tasaisempana. Eikä kukaan ehdottanut kaiken voittaneille hollantilaisille pikaluistelijoille, että heidän pitäisi luistella hiihtomonot jalassa, jotta jännitys säilyisi, Rummenigge hekumoi Bayern-Magazinissa.

– Haluan vain muistuttaa siitä, mistä urheilussa on kyse. Haluamme luoda parhaat olosuhteet, suorittaa parhaalla mahdollisella tasolla ja siten päihittää vastustajamme – niin Bundesliigassa kuin talviolympialaisissakin, Rummenigge jatkaa.

Bayern-pomo myöntää silti ymmärtävänsä median kritiikkiä: myyhän Bayernin yllätystappio paremmin kuin 47. peräkkäinen voitto. Rummenigge vakuuttaa kuitenkin, että Bayern ei tule pahoittelemaan menestymistään.

Bayern München pyrkii jatkamaan huikeaa voittoputkeaan tänään Schalken saapuessa vierailulle. Ottelu alkaa klo 19.30.