Chelsea ei antanut Galatasaraylle mitään saumaa tiistaina pelatussa Mestarien liigan toisessa osaottelussa.

Kotikentälle 1-1-tasapeli allaan lähtenyt valioliigaseura näytti heti ensiminuuteista kaapin paikan. Ottelun avausosuma nähtiin jo 4. minuutin kohdalla, kun Samuel Eto’o sai pallon rangaistusalueella ja laukoi pallon terävästi verkkoon.

Chelsealla oli ottelussa lukuisia maalipaikkoja ja se hallitsi ottelua täysin. Toisen jakson lopuksi Chelsea iskikin taululle jo 2-0. Gary Cahill pääsi lataamaan pallon verkkoon kulmapotkun jälkitilanteesta.

Chelsea hallitsi myös toista puoliaikaa, mutta lisämaaleja ei enempää nähty.

Real Madrid hallittuun voittoon

Valkopaidat olivat voittaneet ensimmäisen osan 6-1, joten kovin paljon madridilaisten ei tarvinnut enää toisessa osaottelussa kotonaan tehdä.

Silti La Ligan jättiseura näytti suuruutensa ja nappasi 3-1-voiton. Isäntien Cristiano Ronaldo oli hyvässä iskussa iskien kaksi osumaa. Myös Alvaro Morata sai maalin tililleen.

Vierailijoiden ainokaisen iski Tim Hoogland.