HJK viettää seuraavat kahdeksan päivää Turkissa harjoitusleirillä. Kotimaisen sarjakauden alkuun on enää alle kolme viikkoa.

Sunnuntaina HJK vieraili Ruotsissa pelaten harjoitusottelun AIK:ta vastaan. Päävalmentaja Sixten Boström löysi esityksestä paljon posiitivista.

– Se oli mielestäni harjoitusotteluksi hyvätasoinen peli. Ensimmäisellä puoliajalla varsinkin mentiin kovaa päästä päähän. Täytyy muistaa, että vastassa oli yksi Allsvenskanin mestarisuosikeista, Boström sanoo seuran verkkosivuilla.

– Peli oli pätevä mittari siitä missä nyt mennään ja suorituksessamme oli paljon hyvää. AIK:lla alkaa kausi jo kuun lopussa, mutta he väsyivät sunnuntaina ennen meitä. Kovatasoisessa pelissä myös näki mitä asioita meidän tulee vielä harjoitella, ja nyt meillä on loistava tilaisuus siihen leirillä, lisää Boström.

HJK pääsee nyt viettämään aikaa tiiviisti yhdessä. Näin joukkueella on mahdollisuus hitsautua entistä paremmin. Onhan miehistössä paljon uusiakin kasvoja.

– Ero normaaliin harjoitusviikkoon on tietenkin, että pelaajat ovat käytettävissämme koko ajan. Tavallisesti kaikki lähtevät treenien jälkeen omiin suuntiinsa, mutta nyt pysymme yhtenä ryhmänä. Voimme käydä asioita läpi myös teoreettisemmin. Ei harjoittelemisemme kuitenkaan hirveästi muutu, samoja asioita me tulemme tekemään kuin Helsingissäkin.

HJK:n on tarkoitus pelata Turkissa myös harjoitusottelu. Tässä vaiheessa tarkempaa tietoa asiasta ei ole.