Bayern Münchenille uskomattomalle ylivertaisuudelle ei näy loppua. Joukkue on laittanut kauden edetessä kerta toisensa jälkeen ennätyksiä uusiksi eikä lauantain 6-1-murskavoitto Wolfsburgista tehnyt poikkeusta.

Bayern venyttää ennätyssarjojaan jo järjenvastaisiin sfääreihin. Lauantain voitto oli sille jo kuudestoista perättäinen, joten joukkue kohenteli omissa nimissään ollutta bundesliigaennätystä.

Bayern ei ole hävinnyt koko kauden aikana Bundesliigassa vielä peliäkään, vaan 24 pelin saldona on 22 voittoa ja kaksi tasapeliä. Bundesliiga-ennätys 25 tappiotonta peliä kauden alussa on toistaiseksi vielä Bayer Leverkusenin nimissä kaudelta 2009-2010. Ja mikäs sen sopivampaa, että juuri Leverkusen saapuu Bayern Münchenin vieraaksi tulevana viikonloppuna.

Barcelonan ja AC Milanin ennätykset jo vaarassa

Maalinteossa viime kauden triplamestari on onnistunut vähintään kerran jo 60 bundesliigaottelussa peräkkäin. Edellisen kerran Bayern jäi nollille huhtikuussa 2012. Euroopan top 5-liigoissa ainoastaan Barcelona on kyennyt pidempään maaliputkeen. Barca teki vuosina 2012-2013 vähintään yhden maalin 64 peräkkäisessä ottelussa.

Baijerilaiset ovat pelanneet Saksan pääsarjassa ilman tappioita jo 49 ottelua peräkkäin. Aivan mahdottoman kaukana ei näin ollen enää ole edes Euroopan top 5-liigojen ennätys, jota pitää nimissään AC Milan. Milan pelasi vuosina 1991-1993 58 tappiotonta ottelua putkeen.

Lauantain Wolfsburg-vierailulla Bayern joutui takaa-ajoasemaan Naldon vietyä kotijoukkueen johtoon jo 17. peliminuutilla. Xherdan Shaqiri vastasi tasoituksesta, mutta johtoon Bayern ei ollut päässyt vielä tunninkaan kohdalla.

Sitten iskettiin uusi vaihde silmään: Bayern München iski 17 minuuttiin (63.-80.) uskomattomat viisi maalia ja masensi toiveikkaan kotiyleisön nopeasti. Kaksi maalia ampuivat Thomas Müller sekä oman yhden kauden maaliennätyksensä (16) tehnyt Mario Mandzukic. Franck Ribéry onnistui kertaalleen.