Bayern München sai juhlia tiistaina kolmatta peräkkäistä saksanmestaruuttaan. Tänään joukkue lähti varsin varamiehisenä useita avainpelaajiaan peluuttaen kamppailuun Hoffenheimia vastaan. Bayernin 19 ottelun mittainen voittoputki meni poikki, mutta pistepussi karttui silti 3-3-tasapelin myötä.

Illan merkittävin uutinen Bayernille oli kuitenkin nuoren keskikenttäpelaajan Thiago Alcantaran loukkaantuminen. 22-vuotias espanjalaistaituri oli yksi harvoista Bayernin avainpelaajista joukkueen avauskokoonpanossa, mutta hänet jouduttiin ottamaan loukkaantuneena vaihtoon jo avausjakson puolivälissä.

Thiago kiidätettiin välittömästi sairaalaan ja pelin jälkeen saatiin ikäviä uutisia. Bayern Münchenin joukkueen lääkäri Hans-Wilhelm Müller-Wohlfart kertoi, että Thiagon oikean polven sisäsivuside on osittain revennyt.

SkySports kertoo valmentaja Pep Guardiola vahvistaneen Thiagon joutuvan jalkaleikkaukseen. Illalla vahvistettujen mukaan edessä on arviolta 6-8 viikon tauko peleistä.

Thiagon kausi Bayern-paidassa on näin ollen mahdollisesti ohi. Pahimmillaan miehellä voi tulla kiire myös kesän MM-kisojen suhteen.

Uutista päivitetty klo 23.45 Thiagon toipumisennusteen tarkennuttua.