The Telegraph -lehti tietää kertoa, että Lionel Messi on nousemassa maailman parhaiten palkatuksi jalkapalloilijaksi. FC Barcelona aikoo sitoa miehen pitkäaikaisella sopimuksella ennen kesällä pelattavia MM-kisoja.

Messin nykyinen pesti ulottuu vuoteen 2018, eikä edellisen sopimuksen solmimisesta ole edes kauan kulunut. Silti, koska Messi on niin suuri tähti, voi argentiinalainen neuvotella jo uudesta parannellusta pahvista.

Katalonialaisseurassa ollaan tietoisia, että rikkaat seurat olisivat valmiita tekemään mita tahansa saadakseen Messin. Ja siksi Barca-johdossa ei haluta riskeerata mitään.

Messi haluaa ilmeisesti enemmän kuin Real Madridin Cristiano Ronaldo ja Manchester Unitedin Wayne Rooney. Tähti vaatii tiettävästi noin 336 000 punnan viikkotuloja, ja lisäksi mies haluaa myös pitää kuvaoikeudet täysin itsellään.

Messin sopimukseen lisättäneen yksi vuosi, ja pelaajan ulosostohinta noussee nykyisestä 208 miljoonasta punnasta.

– Me kaikki haluamme Messistä maailman parhaiten palkatun pelaajan, ja sen parissa me nyt työskentelemme, Barca-pomo Josep Maria Bartomeu laukoi lehden mukaan painottaen, ettei pelimiestä olla myymässä.