Seinäjoen Jalkapallokerho kohtaa lauantaina Liigacupin välierässä, ennätykselliset viisi kertaa peräkkäin Suomen mestaruuden voittaneen Helsingin Jalkapalloklubin.

Ottelu pelataan Seinäjoen Wallsport Areenassa lauantaina klo 14.00, joka tulee näillä näkymin olemaan ääriään myöten täynnä. Halliin mahtuu vain 300 ensimmäistä lipun hankkinutta.

SJK:lla on pelissä selvä tavoite – voittoa lähdetään hakemaan ja siten lauantaina 29.3. pelattavaksi merkityn Liigacupin finaalin saamista mahdollisesti jopa Seinäjoelle. Ensimmäistä Veikkausliigakauttaan aloittavalle Liigacup-debytanttille tuo olisi huikea saavutus.

– Hallitseva mestari tulee vastaan, välieräpeli kotikentällä ja tulossa myös paljon yleisöä. Jokainen peli on tärkeä ja suunniteltu palanen meidän valmistautumisessa, toteaa SJK päävalmentaja Simo Valakari seuran Facebook-sivuilla.

Toinen finalisti Maarianhaminasta tai Vaasasta

Niin ikään lauantaina pelattavassa, toisessa Liigacupin välierässä, kohtaavat isäntäjoukkue IFK Mariehamn ja samassa alkulohkossa SJK:n kanssa ollut Vaasan Palloseura. Tuon ottelun voittaja kohtaa finaalissa voittajan SJK – HJK ottelusta.

SJK:lle on arvottu kotietu finaaliin asti ja vaikka alustavasti pelipaikaksi onkin varattuna Helsingin Sonera Stadion, voidaan ottelu pelata myös jomman kumman finalistin kotikentällä. Lopullinen sana asiassa on kuitenkin Veikkausliigatoimistolla.

Finaalipaikan lisäksi ei pelissä muita panoksia ole, vaikka vielä puolivälierien voittajille oli porkkanaa tarjolla Suomen Cupin 6.kierroksen myötä. Enää vuoden 2010 jälkeen ei ole Liigacupin voittajalle ollut enää rahapalkintoakaan tarjolla. Liigacupin voittaja saa kuitenkin nimensä ikuisesti historiankirjoihin ja Sami Hyypiän nimeä kantavaan voittolautaseen.

Voitto olisi aika temppu vasta ensimmäistä liigapeliään odottavalle joukkueelle.

Huipputarjous: Pelaa TÄNÄÄN Liigacup-välieriin 50€ riskitön veto Nordicbetille!
Lisäksi 100€ bonus! Jos vetosi menee ohi, saat panoksen takaisin!