Liverpoolin tähtihyökkääjä Luis Suarez on ampunut Liverpoolille tällä kaudella huikeat 24 maalia 27 ottelussa ja nostanut miltei yksin seuran mukaan mestaruuskamppailuun. Miestä kuitenkin joko vihataan tai rakastetaan, sillä Patrice Evraan kohdistetut rasistiset herjat ja Branislav Ivanovicin pureminen pureutuivat pysyvästi jalkapalloyleisön mieliin.

Uruguaylainen vakuuttaa, että kentän ulkopuolella hän on kuitenkin paljon kiltimpi mies kuin kalkkiviivojen sisäpuolella.

– Luulen olevani lähempänä enkeliä kuin demonia. Siviilissä olen erittäin ujo, Suarez kertoi ranskalaisen Telefootin haastattelussa.

27-vuotias Suarez sanoo, että miehen tämänhetkinen ykköstoive olisi saada pelata Liverpoolin kanssa Mestarien liigaa. Kenties kuitenkin tulevaisuudessa edessä on muutto vaikkapa Ranskaan ja Paris Saint Germainiin, jossa pelaa myös Uruguayn maajoukkueesta tuttu hyökkääjäkaveri Edinson Cavani. Suarez ottaisi uuden ympäristön tuoman haasteen ilomielin vastaan.

– Yritän aina oppia sen maan kulttuuria ja kieltä, missä pelaan. Tein niin Hollannissa ja nyt puhun myös englantia. Joten jos pelaan joskus tulevaisuudessa Ranskassa, aion myös opiskella ranskaa, Suarez lupaa.