TPS:n B-poikien lahjakas hyökkääjä Albion Ademi lähtee nyt kolmatta kertaa Englannin Manchesteriin kolme kuukauden sisään.

Vuonna 1999 syntynyt Ademi harjoitteli viimeksi reilu kuukausi sitten Manchester Unitedin organisaatiossa. Sana lupaavasta pelimiehestä on kiirinyt hyvin kaupungin sisällä, sillä nyt kutsu tuli paikallisvastustajan, Manchester Cityn, leiristä.

– Se meni hyvin, treenasin vanhempien (pelaajien) kanssa ja pelattiin try-out-tiimillä ManU:n omia poikia vastaan. Voitettiin ja tein maalin, Ademi kertoi TPStv:n videohaastattelussa.

Ademi saa matkalle tuekseen TPS juniorijalkapallon valmennuspäälllikön, Tommi Pikkaraisen. Ademi pääsee näyttämään taitojaan keskiviikkona Evertonin junioreita vastaan.

– On aiemmin oltu ManU:n kanssa tekemisissä, ja on onnistuttu hyvin. Huhut liikuivat ja City halusi hänet samantien näytille. Nyt mennään katsomaan onko siniset paremmat kuin punaiset. Viisi päivää ollaan siellä ja pelataan yksi ottelu. Jos menee kuten viimeksi, niin kiinnostus sen kuin kasvaa.