Historiallisen vaikeaa kautta pelaava Manchester United selvitti kuin selvittikin tiensä Mestarien liigassa kahdeksan parhaan joukkoon voittamalla keskiviikkona Olympiakosin juuri vaadituin 3-0-lukemin. Rajusti arvostellulle ja pilkatullekin päävalmentajalle David Moyesille voitto oli suuri helpotus.

Moyes on hattutempun viimeistelleelle Robin van Persielle varmasti paljosta velkaa. Manchesterissa tiedetään, ettei se joudu jatkossa suosikin asemaan kauden tähänastisiin vaikeuksiin peilaten. Silti päävalmentaja uskoo suojattiensa mahdollisuuksiin.

– Meidän pitää odottaa arvonnan tulosta, mutta luulen, että olemme altavastaajia montaa vastustajaa vastaan. Uskon silti aidosti, että tämä joukkue on kykeneväinen voittamaan vaikka koko kilpailun, Moyes pamautti goal.com:in mukaan.

– Jos pelaamme tasollamme, voimme asettaa kapuloita minkä tahansa joukkueen rattaisiin.

ManU:lla on jatkossa edessä kova haaste, mutta Mestarien liiga sen pitäisikin voittaa, mikäli joukkue mielii ensi vuonnakin osallistua samaan kilpailuun. Valioliigan neljän kärki on ”Punaisilta paholaisilta” jo liian kauas karannut.