Zlatan Ibrahimovicin tähdittämän Paris Saint Germainin pelaajille on tarjolla ennätyssuuret bonusrahat, mikäli joukkue nostelee kauden päätteeksi Mestarien liigan voittopokaalia. Ranskalaisen L’Équipen mukaan seuran qatarilainen puheenjohtaja Nasser Al-Khelaifi on luvannut pelaajille huikeat miljoonan euron palkkiot per pää.

Mikäli PSG menee kilpailussa päätyyn asti, tekevät seuran pelaajat historiaa myös talouspuolella. Koskaan aiemmin ei pelaajille ole maksettu noin muhkeita menestysbonuksia.

Viime vuonna PSG:n pudotessa Barcelonaa vastaan puolivälierävaiheessa, pelaajia hyvitettiin saavutetusta menestyksestä 240 000 eurolla per pää. Ranskan mestaruudesta tilille ropisi 450 000 euron bonukset. PSG:n valmentaja Laurent Blanc ei kuitenkaan vahvista väitteitä mestaruusbonuksista.

– En tiedä luvatuista summista, vaan ne ovat pelaajien ja seurajohtajien välinen asia. Olemme joka tapauksessa vielä kaukana loppuottelusta ja takaan, että pelaajat haluavat voittaa, vaikkei mitään bonuksia maksettaisikaan, Blanc kommentoi.

Mestarien liigan puolivälieräparit arvotaan perjantaina klo 13 alkaen.