Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen toiset osaottelut käynnistyvät tiistaina. Toisessa illan otteluparissa Atletico Madrid isännöi AC Milania. Espanjalaisilla on etulyöntiasema 1-0-vierasvoittonsa jälkeen.

AC Milanin päävalmentajan pestiin alkuvuodesta tullut seuralegenda Clarence Seedorf käy läpi tulevan ottelun suunnitelmiaan.

– Tämä on avoin ottelu. Heillä ehkä on pieni etu, mutta emme ajattele sitä. Diego Costa ja Mario Balotelli ovat kaksi erittäin tärkeää pelaajaa joukkueille, mutta emme voi unohtaa muita pelaajia kentällä. Olen nähnyt paljon Atleticon pelejä tällä kaudella. He pelaavat hyvin myös ryhmänä, Seedorf kommentoi UEFA:n kotisivuilla.

AC Milan oli jo lähellä maalintekoa kotipelissään, mutta ainoan osuman teki juuri Atleticon Costa 83. minuutilla. Milan aikoo olla aktiivinen ja hyökätä kaikella voimalla.

– Olemme valmiita otteluun, joka tulee olemaan kova taistelu. Taktiikkamme tulee olemaan samanlainen kuin avausosassa – pyrimme hyödyntämään hyökkäysvoimamme 90 minuutin ajan.

– Näimme avausosassa omat mahdollisuutemme. Siinä, että tekeekö maalin vai jääkö nollille, on hienovarainen ero. Kun häviä avausosan, on upea saada mahdollisuus pelata uudestaan näin tärkeästä panoksesta.

Huipputarjous: Pelaa TÄNÄÄN CL-matseihin 50€ riskitön veto Nordicbetille!
Lisäksi 100€ bonus! Jos vetosi menee ohi, saat panoksen takaisin!