Chelseassa nykyään pelaava kamerunilaiskärki Samuel Eto’o muisteli uraansa ja huonoja välejä nykyiseen Bayern-luotsiin Pep Guardiolaan.

Guardiola aloitti Barcelonan päävalmentajana kesällä 2008 ja jo samana kesänä Eto’o vaihtoi katalonialaisseurasta Inter Milaniin.

– Muistutin häntä aluksi siitä, ettei hän ollut koskaan mahtava pelaaja. Kerroin hänelle, että olisin yksi heistä, jotka saisivat seuran voittamaan mestaruuksia. Olin tehnyt paljon seuralle, mutta Guardiola antoi minulle vain 20 minuuttia Chivasia vastaan. Tein kolme maalia siinä ottelussa, Eto’o kommentoi BeIn Sportille.

– Hänellä ei ollut rohkeutta sanoa asioita edessäni kasvotusten. Hän laittoi viestin tulemaan pelaajien kautta. Xavi kertoi minulle, että minun halutaan jäävän seuraan. Minun täytyi kuitenkin puhua Pepin kanssa tästä. Sanoin hänelle että en halua jäädä, koska hän ei kunnioita minua enkä siten kunnioita myöskään häntä.

Joukkueet kohtasivat myöhemmin Mestarien liigassa keväällä 2010, jolloin Inter eteni Mestarien liigan voittoon kaatamalla välierissä ensin Barcelonan ja finaalissa Bayern Münchenin.

– Kun pelasimme heitä vastaan hän kätteli minua rehdin oloisesti. Se oli kuitenkin vain teatteria televisiota varten. Hän ei tervehtinyt minua lainkaan käytävillä ennen ottelua.

Guardiolan entisistä pelaajista myös Zlatan Ibrahimovic arvosteli kärkkäin sanoin espanjalaista elämäkerrassaan ja haukkui tätä pelkuriksi.