Suomen Cupin 4. kierros tarjosi keskiviikkona sellaisen käsikirjoituksen, mitä vain ani harva olisi etukäteen osannut kirjoittaa. Suurinta draamaa koettiin BK-46:n ja FC Viikingien välisessä ottelussa.

Kakkosen seura onnistui pudottamaan yhden sarjatasoa ylempänä pelaavan vuosaarelaisryhmän jatkosta rangaistuspotkukisan jälkeen. Viikingit johti ottelua lisäajalle asti, mutta miesvajaalla pelannut BK onnistui tästä huolimatta nousemaan tasoihin.

Jatkoajan aluksi Viikingit siirtyi uudelleen johtoon, mutta BK teki sen jälkeen parin minuutin sisään kaksi ja nousi niskan päälle 3-2-lukemin. Jotta peli ei olisi mennyt ihan tylsäksi, sai kotijoukkue vielä 113. minuutilla toisen punaisen kortin.

Viikingien rynnistys palkittiin 120. minuutilla. Lopputulos jatkoajan jälkeen oli siis 3-3.
Rangaistuspotkukisa meni BK:lle lopulta 4-3.