Greuther Fürthin ja Huuhkajien keskikenttämies Tim Sparv oli tyytyväinen Saksan kakkosbundesliigan tuloksiin tiistaina ja keskiviikkona.

Tiistaina hänen edustamansa joukkue hoiti leiviskänsä ja keskiviikkona terävimmän kärjen uhkaajiin kuuluva Kaiserslautern jäi kotitasapeliin.

– Saimme vähän eroa pariin uhkaajaan ja se on hyvä. Tasaista on vielä, ja luulen, että näin myös jatkuu kauden viimeisiin otteluihin. Vaikuttaa kuitenkin, että sarjan voittaja on selvä. Köln pelaa koko ajan hyvin ja on ottanut jo aika ison eron muihin, Sparv sanoi SuomiFutis-sivustolle.

– Olen ollut koko ajan sitä mieltä, että he voittavat sarjan nousevat suoraan. Toisen nousijan paikasta kilpailevat sitten me, Paberborn ja pari muuta joukkuetta. Meillä on vielä ottelu Paderbornia vastaan enkä ihmettelisi, että moni asia ratkeaisi siinä ottelussa.

Jo perjantaina Sparv ja Greuther Fürth yrittävät lisätä pistetiliään. Vastassa on St. Pauli ja peli pelataan Hampurissa.

– Se on yksi koko sarjan pahimmista vieraspaikoista. Kotijoukkue pelaa siellä aina hyvin, kannustus on huimaa ja stadionilla on mahtava tunnelma. Meidän on pakko pelata hyvin, jos haluamme siellä voittaa.

– Harva hakee pisteitä sieltä, mutta uskon, että emme lähde kotimatkalle tyhjin käsin. Jos voitto tulee, se on kova päänahka.

Sparv pelasi tiistaina muutaman minuutin lopusta ja viime viikonloppuna koko ottelun.

– Olen hyvässä kunnossa. Pelitahti on tällä hetkellä aika kova ja siksi kokoonpanoa vähän vaihdellaan, Sparv kertoi.

Köln johtaa Saksan kakkosbundesliigaa neljän pisteen erolla ennen Greuther Fürthia. Paderborn on kahden pisteen päässä ja takaa-ajajat, Kaiserslautern ja Sparvin perjantainen vastus St. Pauli, ovat kuusi pistettä Greuther Fürthin perässä.