Tottenham-manageri: ”Meillä ei ole kriisiä”

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin manageri Tim Sherwood myöntää, että Mestarien liigaan pääseminen on ison kiven takana. Silti mistään kriisistä luotsi ei halua puhua.

Tottenham kärsi sunnuntaina 0-1-tappion Arsenalille Valioliigassa. Tuloksen myötä Tottenham on Valioliigassa viidentenä seitsemän pisteen päässä neljäntenä olevasta Manchester Citystä. Kaiken lisäksi City on pelannut vielä kolme ottelua vähemmän.

– Luulen, että se oli vaikeaa joka tapauksessa (sijoittua neljän joukkoon). Aiomme yrittää kerätä niin monta pistettä kuin voimme, Sherwood tokaisi haasteesta FourFourTwo:n mukaan.

Tottenhamilla on ensi viikollakin kaksi kovaa peliä – ensiksi torstaina Eurooppa-liigaa ja pari päivää myöhemmin on vuorossa valioliigapeli.

– Meillä on tietty kova vieraspeli Benficaaa vastaan torstaina ja sitten tarvitsemme samanlaista suoritusta täällä Southamptonia vastaan, Sherwood muisti lisätä.

– Jos onnistumme siinä, me voitamme pelin. Ja voitamme todennäköisesti enemmän kuin häviämme ennen kuin kausi päättyy. Tämän oli aina määrä olla kova jakso meille, mutta mitään kriisiä meillä ei ole, Sherwood vakuutti.


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!