Tottenham-toppari Jan Verthongenin mukaan joukkueen erottaa mestaruustaisteluun tällä kaudella nousseesta Liverpoolista vain yhden miehen panos.

Tottenham-kärjet eivät ole maaleilla juhlineet, kun taas Liverpoolin ykkösmies Luis Suarez on ampunut jo 28 maalia 25 liigapeliin.

– Suarez on syy, miksi he ovat niin paljon meitä edellä. Hän on tällä hetkellä eittämättä yksi maailman parhaista hyökkääjistä. Hän tekee eron joukkueiden välille, Soccernews-sivusto siteerasi belgialaista.

Tottenham on Valioliigassa viidentenä ja kohtaa sarjan kakkosena yhdeksän pisteen päässä olevan Liverpoolin viikonloppuna. Molemmat pelaavat vielä ottelun viikolla sitä ennen.

Vertonghen tietää, että sunnuntain peli vieraskentällä tulee olemaan todella suuri haaste joukkueelleen.

– Liverpool on yksi sarjan parhaista joukkueista ja se käy ilmi viikko toisensa perään. Ottelusta tulee meille hankala, varsinkin kun se pelataan Anfieldillä. Toivottavasti pelaamme kuten viime kaudella. Silloin esitys oli mainio, vaikka hävisimme.

Liverpool voitti joukkueiden kauden aiemman kohtaamisen Lontoossa joulukuussa 5-0-lukemin, mikä samalla päätti Andre Villas-Boasin managerin pestin seurassa.