Real Madrid käveli Schalken yli yhteismaalein 9-2 ja eteni vakuuttavasti Mestarien liigan puolivälieriin. Pelkkää juhlaa ei ilta kuitenkaan ollut, sillä vahvaa läpimurtokautta pelannut Jesé Rodríguez kannettiin paareilla kentältä jo pelin toisella minuutilla.

Pelot vamman vakavuudesta osoittautuivat aiheellisiksi. Jesén oikean polven ristiside särkyi ja miehen kausi on ohi. Sairasloman pituudeksi arvioidaan kuusi kuukautta. Realin valmentaja Carlo Ancelottilta löytyi 21-vuotiaalle nuorukaiselle kuitenkin lohdutuksen sanoja.

– Jesé on pelannut mainiota ensimmäistä kautta ykkösjoukkueessa. Loukkaantuminen on valitettavaa ja kausi on ohi. Minulle kävi samoin ollessani hänen ikäisensä ja tein silti hyvän peliuran. Hän tulee vielä takaisin ja on varmasti tärkeä pelaaja Realille kuntouduttuaan. Odotamme häntä, Ancelotti lupasi AS:ssä.

– Tällaista vain tapahtuu jalkapallossa. On vain pysyttävä positiivisena. Menetimme tärkeän pelaajan. Hän antoi meille paljon tänä vuonna, etenkin kun Cristiano Ronaldo oli sivussa, valmentaja jatkoi kehujaan.

Jesé teki Realille tällä kaudella pelaamissaan 31 ottelussa kahdeksan maalia.

Omat kehunsa ansaitsee myös valmentaja Ancelotti. Italialaisesta tuli eilen ensimmäinen valmentaja, joka on yltänyt Mestarien liigan puolivälieriin viiden eri joukkueen valmentajana. Aiempi ennätys (4) oli Jose Mourinhon hallussa.