Bayern Münchenin johtokunnan puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge toivoo Real Madridin supertähden Cristiano Ronaldon toipuvan pelikuntoon ennen joukkueiden keskiviikkoista kohtaamista Mestarien liigan välierissä.

– Toivon aina, että kentälle juoksevat kaikki parhaat pelaajat. Sitä en kuitenkaan osaa arvioida, onko Ronaldo pelikunnossa, Rummenigge toteaa TZ:n sivuilla.

Bayern München kaatoi lauantaisessa kenraaliharjoituksessaan Bundesliigan sarjajumbo Braunschweigin vieraskentällä rutiininomaisesti maalein 2-0. Pikkuhiljaa katseet alkavat kuitenkin kohdistua ensi viikon superotteluun Madridissa.

– Toinenkin ottelu on hyvä, mutta Real Madridin ja Bayern Münchenin kohtaaminen on se peli, jota koko maailma seuraa, 58-vuotias Rummenigge hehkuttaa.

Cristiano Ronaldo on kärsinyt maalis- ja huhtikuun aikana polvi- ja reisivaivoista. Portugalilaiselta jäi väliin mm. Espanjan Cupin loppuottelu. Ronaldo palasi perjantaina Real Madridin harjoitusvahvuuteen, mutta miehen pelikunnosta keskiviikkona ei ole vielä täyttä varmuutta.