Real Madrid nappasi arvokkaan 1-0-voiton Bayern Münchenistä Mestarien liigan välierävaiheen ensimmäisessä osaottelussa. Ja se veti hymyn luotsi Carlo Ancelottin huulille.

– Olen tyytyväinen kaikkeen, koska peli oli vaikea. Pelasimme hyvin, vaikka kärsimme ajoittain. Ja olimme hyviä hyökkäyssuuntaan. Kaikkiaan olen tyytyväinen joukkueeseeni, Ancelotti tokaisi Uefa.comin mukaan.

Valkopaidat olivat ottelussa monella tapaa mukavuusalueen ulkopuolella. Pelivälinettä hallitsivat vieraat ja isäntien tähtikaksikosta ei ollut totutun verran apua.

– Ilman Gareth Balea ja Cristiano Ronaldo 50-prosenttisena, se ei ollut helppoa. Ryhmä työskenteli hyvin. Cristiano yritti pelata. Toisesta osasta tulee hyvin vaikea. Meillä on pieni etu, mutta meidän täytyy pelata samalla itseluottamuksella ja innolla kuin mitä nyt. Kukaan ei tiedä, mitä Münchenissä tulee tapahtumaan, Ancelotti lisäsi.

Bayern-luotsi Pep Guardiola onnitteli isäntiä, mutta muistutti vielä toisesta ratkaisevasta osaottelusta.

– Onnittelut Madridille voitosta, mutta Münchenissä on toinen peli. 90 minuuttia vielä ja näemme miten se menee. He ovat erittäin fyysisiä ja maailman paras joukkue vastaiskuissa. Halusimme pitää palloa pitkiä aikoja ja yritimme pitää pelivälineen pois laidoilta. Meiltä jäi maali puuttumaan. Toinen peli on tulossa ja yritämme voittaa faniemme edessä, Guardiola kertoi tunnoistaan.