ManU kärsi jo kauden 11. liigatappion sunnuntaina, kun joukkue taipui managerinsa David Moyesin ex-seuralle Evertonille vieraskentällä 0-2-lukemin surkean esityksen jälkeen.

Evertonista ManU:un viime kesänä siirtynyt Moyes ei ole saanut edelliskauden mestaria missään vaiheessa lentoon. Sir Alex Fergusonin jäljiltä seura oli jo parasta ennen -päiväksensä nähnyt ja nyt korttitalo romahti totaalisesti.

– Jokainen tietää, että olemme tekemässä muutoksia ja uusia asioita. Olemme rakentamassa uudelleen tätä joukkuetta. Tilanne ei ole ollut hyvä ja meidän pitää olla parempia, Moyes kommentoi BBC:lle.

– Päästimme (Everton-ottelussa) kaksi karmeaa takaiskua, mutta syöttöpelimme toimi sitä ennen mallikkaasti. Emme pystyneet hyödyntämään omia paikkojamme, mutta kaikki mureni pariin virhearviointiin. Kunnia Evertonille – he puolustivat syävältä ja iskivät vastaiskuilla.

ManU menetti samalla jo teoreettisenkin mahdollisuuden päästä ensi kauden Mestarien liigaan.

(Päivitys klo 16.31: Useiden brittilehtien mukaan Moyes on näinä hetkinä saamassa puhelun seuran omistajilta potkuistaan. Lue lisää tästä.)