Kolmatta kautta Atletico Madridissa lainalla Chelseasta oleva belgialaisvahti Thibaut Courtois pelannee näillä näkyminen joukkueiden välisessä Mestarien liigan välierässä, suunnittelee espanjalaisseura.

– Hän on Chelsean pelaaja ja yritämme lainata hänet myös ensi kaudeksi. Ja uskon, että hän pelaa Chelseaa vastaan, mutta vain mikäli saamme heiltä suostumuksen, Atleticon preidentti Enrique Cerezo kertoi AS-lehdelle.

Lainasopimuksessa on mainittu ehto, jonka mukaan Atletico Madrid joutuisi maksamaan kolme miljoonaa euroa per ottelu, mikäli tämän halutaan pelaavan Chelseaa vastaan. Cerezo kertoi aiemmin ettei seura voi tällaista summaa maksaa.

UEFA:n kannan mukaan tällainen ehto sopimuksessa on pätemätön. Atletico Madrid kuitenkin haluaa Chelsean hyväksynnän peluutuksesta.

– Olemme herrasmiehiä ja pysymme sopimuksiemme takana. Olen vakuuttunut siitä, että hän pelaa yhteisen päätöksen turvin, missä osapuolena olemme me, pelaaja itse sekä Chelsea.

Courtois on Atleticon ehdoton ykkösvahti ja yksi Euroopan parhaita maalivahteja viime vuosilta. Kakkosvahti Daniel Aranzubia on pelannut tällä kaudella vain yhden liigapelin ja yhden Mestarien liiga -ottelun.