Ajaxin, Barcelonan ja Hollannin maajoukkueen legenda Johan Cruyff ei usko José Mourinhon valoisaan tulevaisuuteen Chelsean peräsimessä. Kolme kertaa Kultainen Pallo -palkinnolla palkittu ex-hyökkääjä pitää portugalilaiskäskijän metodeja liian lyhytnäköisinä.

– Hänen kanssaan käy aina samoin. Kun asiat menevät hyvin, on se hyvän työnteon tulos. Mutta kun hommat menevät poskelleen, on se aina pelaajien syy, 66-vuotias Cruyff toteaa hollantilaislehti De Telegraafissa AS:n mukaan.

– Tästä syystä Mourinho menetti Real Madridissa pukukopin tuen ja samoin tulee käymään Chelseassa. Hänen ongelmansa on, että vain tuloksilla on väliä. Tulokset ovat Mourinholle tärkeämpiä kuin hänen pelaajansa.

Mourinho soimasi joukkuettaan 1-3-tappioon päättyneen PSG-ottelun jälkeen ”naurettavasta puolustamisesta” ja valitteli sitä, ettei hänen joukkueestaan löydy ”oikeita hyökkääjiä”.

Tänään Mourinhon Chelsea lähtee ajamaan takaa PSG:n johtoa kotikentällään. Mikäli Chelsea putoaa jatkosta, on se Mourinhon ensimmäinen puolivälierätappio miehen europelihistoriassa. Tähän mennessä hän on voittanut kaikki valmentamansa seitsemän Mestarien liigan puolivälierätaistoa sekä päälle yhden UEFA-cupissa.