Huuhkajien keskikenttäpelaaja Tim Sparvin SpVgg Greuther Fürthin nousutoiveet ovat yhä realistisempia. Joukkue pelasi kakkosbundesliigan kärkiottelussa Paderbornin kanssa tasan maalein 2-2.

Greuther Fürthin suuri sankari oli kosovolaishyökkääjä Ilir Azemi, joka teki joukkueensa molemmat maalit. Jälkimmäinen osuma syntyi vasta ottelun lisäajalla.

Kyseessä oli Greuther Fürthille jo yhdestoista perättäinen tappioton ottelu. Edellisen kerran se hävisi 8. helmikuuta Kaiserslauternia vastaan.

Tasapelin myötä Greuther Fürth jatkaa pisteen Paderbornin edellä kakkosbundesliigan kakkosena, suoran nousijan paikalla. Tänään 3-2 -voiton FSV Frankfurtista ottanut Kaiserslautern vaanii kolmen pisteen päässä Paderbornista neljäntenä.

Sparv seurasi kärkiottelun alusta loppuun asti vaihtopenkillä. Kaiserslauternin Alexander Ring oli loukkaantumisen takia sivussa joukkueensa kokoonpanosta ja FSV Frankfurtin Joni Kauko pelasi 77 peliminuuttia.

Joel Pohjanpalon VfR Aalen pelasi kotonaan 0-0 -tasapelin Ingolstadtia vastaan. Kyseessä oli Aalenille jo kauden seitsemäs maaliton tasapeli. Pohjanpalo pelasi täydet minuutit ja oli näkyvästi esillä, mutta maali jäi hyvistä paikoista huolimatta tekemättä. Ingolstadt sai ottelun toisella puoliajalla kaksi punaista korttia.