Ruotsin Allsvenskanin jumbosijalla majaileva Mjällby on viiden ottelun jälkeen yhä ilman voittoa. Kriisijoukkueen tilanteesta kertoo omaa kieltään se, että jotkut joukkueen pelaajista viettivät pitkän illan baarissa ennen sunnuntain tärkeää liigapeliä Häckeniä vastaan.

– Olen tietoinen tapahtumista ja olen keskustellut asiasta kyseisten pelaajien kanssa, Mjällbyn seurapomo Jörgen Martinsson kommentoi Kristianstadsbladetille.

Mjällby hävisi Kari Arkivuon edustamalle Häckenille maalein 1-4. Erityisesti joukkueen puolustuspelaamista kritisoitiin pelin jälkeen jyrkästi.

– Toisaalta joidenkin pelaajien panosta voi kyseenalaistaa. Yökerhossa aamukolmeen asti roikkuminen päivää ennen peliä ei oikein sovi, twiittasi joukkueen kannattajakerhon puheenjohtaja Daniel Olausson pelin jälkeen.

Mjällby-pomo Martinsson ei halua kertoa tapauksesta tai mahdollisista rangaistustoimista enempää.

– Tietyissä asioissa meillä ei ole sääntöjä. On pitkälti pelaajien itsensä vastuulla, että he valmistautuvat huolella harjoituksiin ja otteluihin. Totta kai tuollainen käytös pistää silmään, etenkin kun peli ei kulje. Jos meillä olisi viisi voittoa, ei kukaan sanoisi mitään, Martinsson kuittaa.