Puolitoista viikkoa sitten pelattu viimeisin El Clásico jäi todellakin historiaan uutena klassikona. Barcelonan 4-3-voittoon päättyneessä ottelussa riitti värikkäitä tapahtumia.

Yksi eniten puhuttaneista oli tilanne, jossa Barcelonan Sergio Busquets astuu maassa makaavan Real-puolustajan Pepen naaman päälle. Portugalilaiselta ei ole tv-kuvissa selvästi näkynyt tapahtuma päässyt unohtumaan. Mies ei usko Busquetsin kertomusta siitä, että ”tilanne oli vahinko”.

– Eihän kukaan ole tyhmä, vaan meillä on siitä videokuvaa. Yksi inhimillisyyden tärkeitä arvoja on olla rehellinen, tunnustaa tosiasiat ja aika ajoin osata pyytää anteeksi, Pepe muistuttaa Marcan sivuilla.

Aina ankarasti taisteleva Pepe tunnetaan koiruuksistaan ja jatkuvasti sääntöjen rajamailla pelaamisestaan. Mies ei voikaan ymmärtää, miksi Busquetsin toimet eivät nostata samanlaista myrskyä kuin Pepen temput.

– Yritän auttaa joukkuetta tekemällä omia juttujani. Monet haluavat minun lähtevän, mutta minä olen onnellinen Real Madridissa.

”Minulla on murhaajan maine”

Pepe syyttää samalla mediaa mustamaalaamisesta. El Clásicon yhteydessä nostatettiin aaltoja Pepen ja Lionel Messin välisistä keskusteluista kentällä, mutta portugalilaisen mukaan tällä pyrittiin vain viemään huomiota Busquetsin tempulta.

– He yrittävät ärsyttää minua ja lopulta minä olen aina elokuvan pahis. Jos olisin tehnyt saman kuin Busquets, ihmiset haluaisivat minut pois Espanjasta. Murhaajan maineeni takia minut ajettaisiin maasta, Pepe paukuttaa.

Jos El Clásicosta jäikin Pepelle jotain hampaankoloon, antoi keskiviikkoinen 3-0-voitto Borussia Dortmundista Real-pelaajille aihetta pelkkään hymyyn.

– Oli tärkeää pitää nolla omassa päässä. Pelasimme hyvän ottelun ja hyvin meidän pitää pelata myös vieraissa päästäksemme välieriin, Pepe kuittasi.