Rovaniemen Palloseura otti viikolla kauden avausvoittonsa Veikkausliigassa, kun joukkue kaatoi FC Interin kotonaan 1-0-lukemin Petteri Pennasen maalilla.

RoPS vierailee sunnuntaina MYPA:n tykönä. Kouvolalaiset keiekkuvat kärkisijoilla ilman tappioita. RoPS-luotsi Juha Malisen mukaan seura lähtee tähän otteluun altavastaajana.

– Voitto vaikuttaa ilman muuta joukkueen itseluottamukseen, mutta paljon on meillä vielä askeleita ottamatta. Lähtökohta on toki se, että seuraavassa pelissä pystymme parempaan, mutta kyllä MyPaa vastaan täytyy ilman muuta lähteä nöyränä, Malinen kommentoi seuransa kotisivuilla.

– MyPan kolme brassivahvistusta ovat kaikki taitavia pelaajia. Voisi olettaa, että he saavat vähitellen jo isompia minuutteja pelissä. Uskon että he tuovat MyPan peliin yllätyksellisyyttä, johon meidän pitää pystyä reagoimaan. Brassien lisäksi myös Dawda Bah on yllättävä pelaaja, jolla on mieletön potentiaali.

RoPS pelaa reiluun puoleentoista viikkoon neljästi, kolme kertaa liigassa ja kerran Suomen cupissa. Malinen vihjaa pienestä rotaatiosta. Apupelaajia saadaan farmiseurasta FC Santa Clausista.

– Kyllä tuollaiseen ruuhkaan pitää reagoida. Pari peliä viikossa kun pelataan, niin palautumisen pitää reagoida.