Ryan Giggs ensimmäistä kertaa median edessä managerina: ”Olen ylpeä ja hieman hermostunut”

© Kuva: Getty Images
Arsenal - Brighton! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Manchester Unitedin managerin paikalle David Moyesin potkujen myötä Valioliigan kauden kolmeen päätöspeliin noussut seuralegenda Ryan Giggs ottaa tehtävän kunnialla vastaan. 40-vuotias walesilainen kuuluu yhä myös pelaavaan miehistöön.

– Olen ylpeä, onnellinen ja hieman hermostunut, Giggs kertoi perjantaina ensimmäisessä lehdistötilaisuudessaan managerina BBC:n mukaan.

Giggsin mukana hän ei ole ajatellut positiotaan tätä kevättä pidemmälle. Hän ei ole vielä vahvistanut jatkaako uraansa vielä ensi kaudella.

– Ajatukseni ovat viikonlopun Norwich-pelissä ja sitten lopuissa kauden peleissä. En malta odottaa lauantaita. Tiedän, että talo tärisee ja fanit tukevat meitä. Kausi on ollut vaikea, mutta haluamme päättää sen pystypäin.

Moyes, jota Sir Alex Ferguson itse suositteli seuraajakseen sai potkut heikon kauden jälkeen. ManU on liigassa hävinnyt peräti 11 ottelua, mitä ei ole tapahtunut miesmuistiin.

Kautta on kolme kierrosta jäljellä ja ManU ei esiinny ensi kaudella Mestarien liigassa eikä välttämättä edes Eurooppa-liigassakaan.

Giggs on ManU:n kasvatti ja pelannut seuran edustustasolla kaudesta 1990-91.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Arsenal - Brighton! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!