Sekuntipeliä Mestarien liigassa – puolivälierissä outo tilastokummajainen

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan puolivälierien keskiviikon peleissä ei avausmaalia tarvinnut odottaa kauan. Niin Pariisissa kuin Madridissakin kotijoukkue siirtyi johtoon jo pian avauspotkun jälkeen.

Hämmästyttävää on, että illan molemmissa otteluissa avausmaali syntyi sekunnilleen yhtä pitkän pelaamisen jälkeen. Niin PSG:n Ezequiel Lavezzi kuin Real Madridin Gareth Bale tuulettivat maalia tismalleen ottelun 176. sekunnilla.

Oudosta tilastokummajaisesta kertoi urheilutilastoon erikoistunut Opta-tilastopalvelu Twitter-tilillään.

Ottelujen ensimmäisiä puoliaikoja on pelattu hieman yli puolet ja maaleja on nähty lisääkin. Chelsea tasoitti Pariisissa tilanteeksi 1-1 Eden Hazardin rankkarimaalilla. Isco puolestaan lisäsi Real Madridin johdon Dortmundia vastaan jo 2-0:aan.