Ranskan maajoukkue testaili virettään MM-kisojen alla tiistaina hyvin arvosanoin.

Joukkue kaatoi Norjan 4-0-lukemin. Maaleista vastasivat Juventuksen keskikenttämies Paul Pogba, QPR:n Loic Remy (lainalla viime kauden Newcastlessa) sekä Arsenal-hyökkääjä Olivier Giroud, joka osui kahdesti. Mathieu Valbuena syötti kolme osumista.

Giroudin avausmaali (Ranskan 2-0) oli upeata katseltavaa. Hän nosti pallon viileästi yli prässäämään tulleen vastustajan ja latasi pallon ylänurkkaan rankkarialueen rajalta. Mies joutuu kuitenkin taistelemana kynsin ja hampain avauspaikasta kisoissa, mutta uskoo saavansa mahdollisuutensa.

– MM-kisoissa jokaista tullaan tarvitsemaan. Kun minua kutsutaan, pyrin käyttämään saamani näyttöpaikat ja hoitamaan vaadittavan tehtävän, Giroud kommentoi L’Equipelle.

– On aina hyvä voittaa, myös ystävyysotteluissa. Se nostaa henkeä. Tässä voitossa haluan korostaa joukkueen panosta. Olemme yhä suurennuslasin alla ja meillä on testi edessämme.

Ranska eteni MM-kisoihin rimaa hipoen, osoittaen kuitenkin venymiskykyä. Joukkue hävisi Euroopan jatkokarsintojen avausosan Ukrainaa vastaan 2-0-lukemin, mutta iski tarvittavan 3-0-voiton Pariisissa syksyllä.

MM-kisojen E-lohkossa Ranska kohtaa Sveitsin, Ecuadorin ja Hondurasin. Gallian kukot lämmittelee kisojen alla vielä kahdesti. 1. kesäkuuta vastassa on Paraguay ja 8. kesäkuuta Jamaica.