Arsenalin parhaillaan loukkaantuneena oleva pikakiituri Theo Walcott uskoo FA Cupin ensi kuun finaalin mahdollisen voiton poikivan menestystä myös jatkossa.

Arsenal kohtaa tässä ottelussa Hull Cityn, mikä voi katkaista lontoolaisseuran yhdeksän vuotta kestäneen pokaalittoman kurimuksen. Edellinen pokaali on keväältä 2005, kun joukkue nitisti ManU:n juuri Englannin cupin finaalissa rankkareilla.

– Jos voitamme FA Cupin, mihinkä meillä on erinomaiset mahdollisuudet nykyisellä pelivireellämme, pelaajat alkavat himoitsemaan yhä lisää palkintoja. Mielestäni tämän ensimmäisen voittaminen on tärkeintä, ja se voi murtaa tulvapadot , Walcott pohti Arsenalin kotisivuilla.

Walcott, joka on koko loppukauden sivussa, omistaisi voiton juuri Wengerille.

– Olisi myös managerille hienoa saada jälleen pokaali nimiinsä. Hän on osoittanut meihin niin paljon uskoa vuosien varrella. Jos emme pelaa hyvin, hän ottaa huomion itseensä vaikka mehän olemme siellä kentälle viikosta toiseen pyrkimässä onnistumisiin.

– Tämä vain kertoo siitä, kuinka paljon hän uskoo meihin ja kuinka tärkeää se on hänelle. Haluan kokea sen (pokaalien tulon), mitä tapahtui vuosina ennen kuin liityin seuraan.

Nyt 25-vuotias Walcott aloitti Arsenalissa vuonna 2006.