Saksalainen Der Westen -lehti kertoo Borussia Dortmundin olevan lähellä Serie A:n maalipörssiä johtavan Ciro Immobilen hankintaa. 24-vuotiaasta Immobilesta kaavaillaan Bayern Müncheniin siirtyvän Robert Lewandowskin korvaajaa.

Lehden mukaan Dortmundin johtohenkilöstö neuvotteli Torinossa torstaina Immobilen siirrosta. Joidenkin lähteiden mukaan Dortmund olisi jo päässyt pelaajan kanssa sopuun, mutta seurojen kanssa neuvotteluja käydään yhä. Nimenomaan seurojen, sillä Immobile on FC Torinon ja naapuriseura Juventuksen yhteisomistuksessa.

Vasta toista täyttä Serie A -kauttaan pelaava Immobile on tehnyt kauden aikana 21 liigamaalia ja on hyvin lähellä sarjan maalikuninkuutta. Italian maajoukkueessa hän debytoi maaliskuussa ja miehen uskotaankin mahtuvan myös maan MM-kisajoukkueeseen.

Immobilen palveluksista on kiinnostunut lisäksi myös Atlético Madrid, joka varautuu maalitykkinsä Diego Costan lähtöön. Dortmund on tiettävästi tarjonnut Immobilesta 19 miljoonan euron siirtokorvausta.

Dortmund on jo vahvistanut ensi kauden hyökkäystään Hertha Berlinistä saapuvalla kolumbialaishyökkääjällä Adrian Ramosilla ja eteläkorealaisella Dong-Won Jillä. Lisäksi seura on lähellä sopimusta Freiburgin puolustajan Matthias Ginterin kanssa.