Kuopion Palloseura kohtaa Veikkausliigassa maanantaina TPS:n Turussa. Ottelu on äskettäin KuPS-luotsiksi tulleen Marko Rajamäen ensimmäinen ottelu ex-seuraansa vastaan. Rajamäki jätti seuran yhteisymmärryksessä viime talvena. Vastassa on KuPS-luotsille siis tuttu poppoo.

– Tepsillä on vahvoja aseita, kuten hyvää yksilötaitoa, joilla he voivat satuttaa meitä. Meidän on oltava erittäin tarkkana heidän kanssaan ettei käy niin. He voivat tehdä pelistä meille hankalan, Rajamäki kertoi seuran tiedotteessa.

– Kotijoukkue lähtee otteluun ennakkosuosikkina, silti me lähdetään nyt hakemaan tämän kauden ensimmäistä vierasvoittoamme.

KuPS-puolustaja Toni Markic on kuitannut yhden ottelun mittaisen pelikieltonsa ja on valmis palaamaan kokoonpanoon. Koeajalla olevan nigerialaishyökkääjän Francis Chibuiken on myös määrä pelata Turussa. Pelikiellossa ei ole ketään.

Tepsistä Kuopioon siirtynyt keskikenttäpelaaja Charles Trafford ei sen sijaan pelaa illan ottelussa. TPS asetti pelaajasiirron toteutumiseksi ehdon, jonka mukaan pelaaja ei pelaa keskinäisessä ottelussa TPS:aa vastaan.

Maanantaina pelataan täysi Veikkausliiga-kierros.

Veikkausliiga maanantaina:

TPS-KuPS
MYPA-Inter
RoPS-Jaro
IFK Mariehamn-FC Lahti
VPS-Honka VeikkausTV
HJK-SJK
SJK-MYPA