Barcelonan tähtipelaajan Lionel Messin jatkosopimusneuvotteluissa jumitetaan hieman paikallaan. Espanjalaisen Sport-lehden mukaan hidasteet eivät ole taloudellisia vaan urheilullisia.

Messin kerrotaan haluavan seuralta osoituksen siitä, että joukkuetta pidetään edelleen kilpailukykyisenä. Seura hankki viime kesänä Neymarin. Brassitähden piti tulla seuraan vasta MM-kisojen jälkeen, mutta kilpailijoiden hätyytteli pisti Barcaan vauhtia. Täten lähes 90 miljoonan euron hankinta sekoitti myös joukkueen kassan, kertoi seuran varapuheenjohtaja äskettäin. (uutinen).

Nyt Messi kaipaa vierelleen maajoukkuekaveri Sergio Agueroa, joka on Valioliigan parhaita hyökkääjiä. Aguero on kärsinyt runsaasti loukkaantumisista, mutta on ollut lähes korvaamaton Manchester Citylle. Mies on tehnyt 17 maalia ja antanut 10 maalisyöttöä 22 liigapeliin. Mestarien liigassa syntyi kuusi maalia kuuteen otteluun.

Mediassa on myös huhuttu, että City olisi valmistelemassa siirtokorvausten ME-tarjousta juuri Messin siirtymiseksi Cityyn. Täten Messi voisi löydä hynttyyt yhteen juuri Agueron kanssa.