Sport Witness –sivusto kirjoittaa, että Valioliigassa toiseksi sijoittunut Liverpool on voittamassa kilpajuoksun nuoren portugalilaisen William Carvalhon palveluksista.

Sporting Lissabonin 22-vuotias keskikenttäpelaaja on herättänyt mainioilla otteillaan useiden suurseurojen kiinnostuksen. Pitkään näytti siltä, että Carvalho päätyy Manchester Unitediin, mutta seuran valmentajanvaihdos mutkisti suunnitelmia. Talentti kuului erityisesti ex-luotsi David Moyesin toiveisiin ja Moyesin saatua kenkää on seuran kiinnostus laskenut.

Manchester United oli tarkkaillut Carvalhoa jo viime kaudella tämän ollessa lainalla Cercle Brüggessä. Sen vetäydyttyä kilvasta on Liverpool noussut paalupaikalle Carvalhon tavoittelussa.

Viime sunnuntain Estoril-matsissa Carvalhoa oli paikan päällä tarkkailemassa Liverpoolin edustusto, vaan ei ManU:n. Myös Juventuksen uskotaan kääntäneen katseensa toisaalle.

Carvalhon sopimuksessa on tiettävästi 45 miljoonan euron ulosostopykälä. Mikäli ostajaehdokkaita ei löydykään jonoksi asti, saattaa Liverpool saada hintaa tingittyä alemmaksikin.