Valioliiga-mestari Manchester Cityn keskikentän guru Yaya Toure näyttää todellakin suuttuneen seuraansa hänen syntymäpäivänsä henkilökohtaisesta unohtamisesta.

31-vuotta juuri täyttäneen pelaajan agentti kertoi medialle aiemmin kuinka norsunluurannikkolainen on todella pettynyt seurajohtoon, joka ei henkilökohtaisesti onnitellut häntä synttäreistään. Oli syy tämä tai jokin suurempi asia, antaa pelaaja suhteellisen avoimia kommentteja siitä, että peliura saattaa hyvinkin jatkua muualla. Miehen agentti Dimitri Seluk antoi toisaalla myös asiaa tukevia kommentteja.

– Koska pelasin loistavan kauden Cityssä, jokainen puhuu minusta ja kaikki on auki. Agenttini Dimitrin puhelin on aina päällä ja hän tietää, mitä hänen pitää tehdä. Luotan häneen täysin, Toure kommentoi BeIn Sportille.

– Emme tiedä mitä huominen tuo tullessaan, mutta nyt keskityn MM-kisoihin. Katsotaan sen jälkeen mitä tapahtuu.

Seluk väläyttää paluun Espanjaan ja Barcelonaan olevan mahdollinen. Toure siirtyi Cityyn juuri Barcelonasta vuonna 2010.

– Vaikea sanoa tulevaisuudesta, ehkä MM-kisojen jälkeen tiedämme lisää hänen tunteistaan. Mutta sen tiedän, että Barcelonan henkilökunta ja pelaajat pitävät Yayasta erittäin paljon. Seura on kuin toinen koti hänelle.

Tourella on sopimustaan seuransa kanssa jäljellä vielä kolme kautta.